Thuis

YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
YUSH Electronic Technology Co, Ltd werd opgericht in 2005, is gevestigd in de wereld van de productie stad Jiangsu, Guprofessional pcb separator / pcb depanelizer elektronische apparatuur. Het bedrijf beschikt over geavanceerde productie- en verwerkingsapparatuur en een ervaren ontwikkeling- en productieteam, waarvan de helft meer dan 10 jaar ervaring heeft in de elektronische apparatuurindustrie.

Begin 2004 investeerde de bedrijfsleider om de PCB-separator en de PCB-depanelingmachine te ontwikkelen en te produceren. Vanaf dat moment besteden we meer aandacht aan productkwaliteit, veilig te gebruiken en productinnovatie, tot nu toe hebben we veel hoge kwaliteit, stabiele prestaties, hoge prestaties kosteneffectieve producten. Verbetering van de productieopbrengst, verhoging van de productiviteit en daarmee verbetering van de concurrentiepositie van onze klanten op de markt. Tot nu toe hebben we ontwerp verschillende scheiden PCB soorten PCB separator en PCB depaneling machine met handmatige, motor aangedreven, pneumatisch aangedreven, schimmel ponsen, frees router. Door de goede kwaliteit en redelijke prijs onze klanten zijn over de hele wereld. Tot nu toe is YuSH een van de grootste productie-eenheden voor PCB-scheider in China geworden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

YuSHfabriek in 2005 wordt gevestigd, ontwikkelden wij nieuw type van de depaneling die machine van PCB met lucht in 2008 wordt gedreven, is het goed voor klant om de schade van PCB/FPC te verminderen die. Wij kregen Ce-certificaat voor PCB-het depaneling en PCB-separator, PCB-ponsenmachine in 2012.

 

 

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : YuSH

Aantal werknemers : 1000~2000

Jaarlijkse omzet : 10000-50000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Certificaten China YUSH Electronic Technology Co.,Ltd Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!